جدیدترین اخبار :
  • منطقه آزاد چابهار میزبان نخستین جشنواره ملی صنایع خلاق
  • آغاز ۲۰ پروژه سرمایه‌گذاری در چابهار
  • بهره‌برداری از پروژه‌های سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد چابهار
  • لزوم تدوین برنامه‌های راهبردی و آینده‌نگرانه برای توسعه مناطق آزاد
  • با دستور رئیس‌جمهور انجام شد؛ بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی، سرمایه‌گذاری و گردشگری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی

رفع مشکلات ارتباطات تلفن همراه و اینترنت با توسعه زیرساخت‌ها

اقتصادی | تاریخ خبر : 1/11/08 | تعداد بازید :2129
معاون امور فنی و زیربنایی سازمان از توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و بهبود پوشش مخابراتی در محدوده منطقه آزاد خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار، عبدالحکیم آصفی معاون امور فنی و زیربنایی سازمان گفت: به منظور توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و بهبود پوشش مخابراتی در محدوده منطقه آزاد و همچنین ارایه خدمات مطلوب مشکلات ارتباطی در چندین نقطه از سطح منطقه برطرف شد.

بنابر این گزارش؛ معاون امور فنی و زیربنایی سازمان افزود: با مشارکت و همکاری سازمان و اداره مخابرات شهر چابهار در ۵ نقطه مختلف سطح منطقه شامل پیکره هفتم صنعتی، پلاژ ساحلی تیس، محدوده هتل لیپار و مراکز خرید، پیکره مسکونی و انبارها، سایت‌های تلفن همراه اول ظرف مدت یک ماه نصب و در اسفند ماه جاری به بهره‌برداری خواهد رسید.

عبدالحکیم آصفی با بیان اینکه مبلغ ۲۵۰ میلیارد ریال برای نوسازی زیرساخت‌های ارتباطی مخابرات تخصیص داده شده، گفت: توسعه و اجرای سایت‌های تلفن همراه در منطقه موجب ارتقای سطح برقراری اینترنت و رفاه شهروندان و گردشگران می‌گردد.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل